בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

להתראות מרגרינה וגפילטע פיש: ספר בישול חדש חושף את החיים הקולינריים החדשים של החרדים

"מתוק ובריא", ספרה החדש של כוהנת האפייה החרדית אביגיל מייזליק, מקרב בין המטבח החרדי והחילוני באופן חסר תקדים. בראיון עמה הסופרת מבהירה את הסיבה (האינטרנט), מרגיעה מפני השתלטות חרדית ("דימיונות") ומצביעה על שינוי אמיתי ועמוק בחברה החרדית ("הולכים ומיישרים קו"). כל העולם כולו גשר מתוק מאוד

3תגובות
מהספר
צילום וסטיילינג שושי סירקיס

במסגרת המרדף האינסופי אחרי "הטרנד הקולינרי של ימינו", ניתן לומר שאנחנו חיים בעידן השפע. אפשר להתמסר בקלות לטבעונות או לחיים ללא גלוטן או סוכר, או להביט סביב ולראות המבורגריות נפתחות בקצב בו תכניות אוכל צצות ועולות על המרקע שלנו, ולהכתיר את הכריך המפואר כשליט הקולינרי של ישראל. זו גם הייתה שנה טובה לבוריקה, לראמן, לבאן וכמובן לפיצה. אבל זאת תמיד שנה טובה לפיצה. מעל לכולם הייתה זו, ועתידה להיות ביתר שאת, שנת הכשר. מסעדות שף כשרות נפתחות בסיטונות, מלונות בוטיק מתהדרות בכשרותן, אגאדיר פתחה רשת כשרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו