טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יין

היינות של יקב טוליפ מתעדנים

כמו ענף היין המקומי כולו, גם היינות של יקב טוליפ עוברים תהליך מתבקש של גיוון ועידון

תגובות
יינות יקב טוליפ
רן הלל

הסיפור של טוליפ ומאיה, היקב ומותג היין שבבעלותו של היזם רועי יצחקי, מיטיב לייצג את התהליך שעובר ענף היין הישראלי בעשר השנים האחרונות: שיכוך האובססיה לייצור יינות עמוסים וריבתיים מזני קברנה סוביניון ומרלו בלבד, והבנה שתעשיית יין צעירה כל כך כמו זו הישראלית צריכה להוסיף ולחקור את הטרואר המקומי על שלל גוניו. תהליך מתבקש, שאמנם צורך לא מעט זמן וממון אבל יוצר גיוון שחשוב לענף השואף להתפתח. טוליפ הוקם על ידי משפחת יצחקי בשנת 2003 כחלק מגל היקבים הקטנים ששטף אז את הארץ. מאז 2014 הוא בבעלות משותפת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות