טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שעושה זהב מפלאפל

השף מייקל סולומונוב מתמודד השנה על תואר השף הטוב בארצות הברית. אז מה הוא עושה? פותח פלאפלייה בפילדלפיה בהשראת הפלאפל המיתולוגי של דבורה מכרכור

תגובות
מייקל סולומונוב
סטיב לגאטו

כאשר עברתי ליד קומפלקס בתי הקולנוע ליד לינקולן סנטר בניו יורק ניבטו אלי פנים מוכרות מעל גבי אחת המודעות המקדמות סרטים. כן, זה היה מייקל סולומונוב השף של מסעדת "זהב" בפילדלפיה. הסיפור של סולומונוב, שסופר כאן לא פעם, הוא אגדה נוסח סינדרלה של ממש. השף האמריקאי-ישראלי, שהתחיל את חייו כנער שלא מצא את דרכו, התמכר לאלכוהול וסמים, איבד את אחיו בזמן ששירת בצה"ל בגבול הצפון, אבל היה לו דבר אחד שהדליק אותו: אוכל ישראלי. מזה תשע שנים המסעדה שלו "זהב" נחשבת לאחת הכוכבות הבולטות במגרש המסעדנות של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות