טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פוקאצ'ה עם סלט עלי גפן של עדי יוגב

אופים לביתם: סיפורי לחם מהרי ירושלים

עדי יוגב אופה לחמי טאבון בהשראת חומרי גלם וקהילות מקומיות, ומאקנה מווארי מכינה מאפי בצק אופייניים למטבח הקנייתי. סיפורי לחם, וסיפורם של אלה שאופים אותו, יעמדו השנה במוקד פסטיבל האוכל המסורתי של מטה יהודה

מפיות מסדרות שונות של חברת "מטע" משנות ה-60

זיכרון צבעוני ממסעדות ומטעמים שנעלמו מהעולם

תמר מושקוביץ אוספת מפיות מהתקופות הזוהרות והזוהרות־פחות של המדינה. עיון באוסף הנרחב מגלה כיצד עולם השיווק הישראלי כולו הצליח להידחס לפיסת נייר קטנה, שבסך הכל נועדה לסלק פירורים מהפה