טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דג חדד במלח

על הקשקש דג במלח: מנה היסטורית שעובדת עד היום

המתכון לדג אפוי במלח נכתב לראשונה במאה הרביעית לפני הספירה, ומאז ועד היום הוא מככב בשולחנות רבים ברחבי העולם. גיל ססובר ואילון עמיר צוללים למעמקי ההיסטוריה של המנה הפיניקית המפורסמת בעולם

פבריס לה בורדה

הדובדבן שבעוגה: הקינוחים שאסור לפספס הקיץ בפריז

ויטרינות המתוקים, כמו השווקים בפריז, נצבעו לאחרונה בגוונים של אדום ובורדו, עם תחילת עונת הדובדבנים בצרפת. זה הזמן בו כל השף-פטיסיירים יוצאים מגדרם ומציגים יצירות מתוקות עם דובדבנים, ואלו הקינוחים שכדאי לכם לנסות בביקורכם הקיץ בפריז

המתכונים הנצפים בהארץ

כתבות שאולי פספסתם

עוד כתבות אוכל

החומוס של מיוחס

מבחן הלוקיישן: האם החומוסייה הירושלמית תשבור את הפינה המקוללת?

חומוסיית "מיוחס" עברה למיקום חדש – בבניין העגול בקינג ג'ורג' – הידוע כפינה מקוללת. בדרך הם מתחו את הפנים ושינו לחלוטין את התפריט, אך השאלה הפתוחה שנותרה היא האם המקום יצליח היכן שרבים אחרים נכשלו?

העוזר שלכם במטבח (מתכונים שימושיים מהארכיון)

מדור יין